M.Sc. Magdalena Nowak bietet an diesem Standort über jameda keine Online-Terminbuchung an

Psychologische Onlineberatung M.Sc. Magdalena Nowak

Jestem dyplomowanym psychologiem, który rozpoczyna swoją indywidualną ścieżkę zawodową.
5-cio letnie studia psychologiczne o profilu psychologia kliniczna i osobowości ukończyłam w 2004r., obecnie jestem w trakcie kursu z psychotraumatologii, oraz w trakcie szkolenia TSR (Terapia Skoncentrowana na Rozwiązaniach). Uczestniczyłam i uczestniczę również w licznych szkoleniach i warsztatach dot. szeroko pojętego zdrowia psychicznego.
Swoje usługi świadczę tylko w języku polskim na chwilę obecną jedynie w formie online. Wystawiam faktury, które mogą zostać przedstawione u ubezpieczyciela celem zwrotu kosztów konsultacji. W razie dodatkowych pytań serdecznie zapraszam do kontaktu.
Specjalizuję się w pomocy osobą zmagającym się z różnego rodzaju kryzysami psychicznymi, traumami, wypaleniem emocjonalnym, niskim poczuciem własnej wartości, trudnościami w sferze komunikacji i w sferze życia społecznego, traumami oraz nadmiernym stresem. Bardzo chętnie podejmuję również współpracę z osobami dążącymi do samorozwoju oraz lepszego samopoznania.
Mam doświadczenie w pracy z dorosłymi, dziećmi oraz osobami starszymi.
Kieruję się zasadą, że to klient jest ekspertem od swojego życia a ja jedynie postronnym słuchaczem i obserwatorem, który może potowarzyszyć mu na drodze do odnalezienia wewnętrznego spokoju i harmonii. W czasie pierwszych konsultacji wspólnie dokonujemy rozpoznania problemu oraz tworzymy plan działania.
W swojej pracy kieruję się etyką zawodową, gwarantuję klientom pełną poufność oraz współpracę w atmosferze bezpieczeństwa i pełnej akceptacji.
Na chwilę obecną przewiduję jedynie konsultacje w formie online i z tego powodu podejmuję pracę głównie z osobami dorosłymi i młodzieżą powyżej 16 r.ż.
Jeśli konieczne będzie przełożenie / odwołanie wizyty – klient jest zobowiązany do powiadomienia mnie o tym na 24h przed planowaną konsultacją.

Waren Sie schon bei M.Sc. Magdalena Nowak? Teilen Sie Ihre Erfahrung! Andere Patient:innen werden Ihnen dankbar sein, dass Sie Ihnen bei der Arztwahl helfen.

Bewerten